Wij gaan voluit voor een totaalervaring…

Meer dan 100 geweldige merken voor hem en haar. 1.300 m2. Een professioneel team dat erop toeziet dat jij het helemaal naar je zin hebt. Makkelijk bereikbaar tussen Gent en Brugge. Bij Alibi kom je ongedwongen shoppen in de bloeiende zaak van een familie met een niet te stillen honger naar nieuwe labels en verfrissende ontdekkingen. ‘Wij krijgen nog steeds kippenvel van een mooi kledingstuk’, klinkt het.

Dat kippenvel proberen we door te geven via de geweldige service. Niet alleen doe je hier bij elk bezoek nieuwe ontdekkingen, je kunt ook rekenen op uitgebreide hulp wanneer je je outfit samenstelt en als iets niet helemaal als gegoten zit, doet ons retoucheatelier gratis de nodige aanpassingen.

Zo wordt shoppen bij Alibi een belevenis waar al je zintuigen van kunnen genieten.

Je favoriete hemd wat bijpassen?

Jouw ultieme hemd, broek of rok gevonden, maar zit dat stuk toch niet 200% op je lichaam gegoten? Dan gaat ons naaiatelier meteen aan de slag. Het atelier is onmiddellijk beschikbaar voor retouches terwijl jij verder shopt of even koffiedrinkt.

Ook voor stijladvies staan we klaar

Welke jurk is voor jou gemaakt? Welke snit en welke kleuren passen bij jou? En hoe vertaal je alle losse tips & tricks naar jouw persoonlijke stijl én budget?
Onze stylisten bezorgen je een inspirerende shoppingsessie en sturen je niet alleen naar huis (of naar dat bijzondere feestje) met de perfecte outfit, maar ook met een heleboel ideeën waar je in de toekomst zelf mee aan de slag kunt.

Maak een afspraak
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK